Спрете спекулациите за хора на ДПС в регулаторите. Очаквам извинение от

...
Спрете спекулациите за хора на ДПС в регулаторите. Очаквам извинение от
Коментари Харесай

Пеевски: Спрете спекулациите за хора на ДПС в регулаторите, очаквам извинения от Петков

Спрете спекулациите за хора на ДПС в регулаторите. Очаквам опрощение от Кирил Петков. Това съобщи Делян Пеевски, ръководител на ПГ на Движение за права и свободи.
Прочетете още
„ Не знам какъв брой е щатът на ДАНС, само че сигурно Движение за права и свободи има нула представители там “, сподели Пеевски. Той упрекна съпредседателя на Политическа партия Кирил Петков, който през днешния ден направи внушения в общественото пространство, че ГЕРБ, Движение за права и свободи и президентът владеят посредством свои фрагменти регулаторите и другите контролни органи, включително и Висш съдебен съвет, които изрично не дават отговор на истината.

„ Той приказва за някакви 95%, което като се изключи че е невероятно, защото става дума за самостоятелните регулатори, подвежда хората. Държа да подчертая, че Движение за права и свободи има дребен брой лица, препоръчани от ПГ на Движение за права и свободи и подкрепени от Народно събрание и не може да бъдем свързвани с никакви други назначения “, съобщи Пеевски и добави: „ А особено по тематиката на ДАНС - аз не знам какъв брой е щатът на ДАНС, само че знам, че в случай че Кирил Петков споделя, че има един представител там, то сигурно Движение за права и свободи има нула “.

И защото Движение за права и свободи постоянно са заявявали, че прозрачността е поръчител за честните и открити връзки с хората, за чието доверие работим, публикуваме цялостния лист на излъчените от придвижването почтени представители в регулаторите.

Пеевски се надява, че позволените грешки от страна на Петков се дължат или на неточно подадена към него информация или на неналичието на такава.

„ Разчитам, че откакто се запознае с данните и фактическото състояние в регулаторите, сътрудника Петков ще постъпи мъжки и ще се извини “, съобщи ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР